Vízzel a rák ellen

Vízzel a rák ellen

Kutatások bizonyították azt, hogy a deutérium megvonása pozitívan hat a daganatos megbetegedések kialakulására. A deutériummentes víz fogyasztása ajánlott az egészséges életért és a rákos megbetegedés elkerülésének érdekében. A deutériummentes víz ráadásul nem csak a rákot előzi meg, hanem erősíti az immunrendszert is.

Mivel az emberi szervezet több, mint 70 százaléka víz, ezért nem lehet meglepő a tény, miszerint a víz jelentősen befolyásolja a szervezetünk egészségét. A deutérium egy olyan hidrogén-változat, melynek az atommagja a proton mellett egy neutront is tartalmaz, és a deutérium megvonásának daganatellenes hatását is bizonyították. Ezt csakis úgy kamatoztathatjuk, ha a szervezetben található vizet szépen fokozatosan lecseréljük deutériummentes vízre.

Mit tehetünk?

Igyunk minél több deutérium csökkentett vizet, mivel a szervezetünkben található összes vizet le kell cserélnünk deutériummentes vízre. Ajánlott az is, hogy ne csak igyuk ezt a fajta vizet, hanem a főzésre is ezt használjuk.

Egereken való kísérletezések során kiderült, hogy azok az egerek, amelyeket deutériummentes vízzel itattak, szinte mind meggyógyultak a ráktól. Azok az elpusztulások is, amelyek mégis bekövetkeztek, körülbelül 200 napos késéssel alakultak ki, ami azt jelenti, hogy az emberek esetén akár 20 évvel is lehet késleltetni a daganatos megbetegedések kialakulását és terjedését.

Hogyan csökkentsük a deutériumot otthon, házilag?

Házilag úgy csökkentheted a víz deutérium tartalmát, hogy desztillálod azt. Minél jobban forr a víz, annál több deutérium távozik el belőle a gőzben. Minél többször végezzük el a desztillálás folyamatát, annál jobban csökkentjük a víz deutérium tartalmát. Ugyanígy készül az üzletekben is forgalmazott deutérium csökkentett víz.

X