Home / Előszó

Előszó

A betegség nem ellenség, nem harcolni kell ellene, hanem odafigyelni rá, hogy mi az üzenete.

A betegség, mint egy jó barát rámutat a tüneteken keresztül arra a tudati tartalomra, életterületre, amely megoldatlan problémát jelent számunkra.

Már évtizedekkel ezelőtt Selye János is bizonyította, hogy a lelki tényezők változása a fizikai test szintjén is következményeket von maga után. A jól megfigyelhető reakciók (bőrpír, sápadtság, verejtékezés, szájszárazság, szapora pulzus-, szívdobogás, egyes izmok feszülése, ernyedése, stb.) mellett szerv és sejtszinten is fellépnek változások, melyek tartós fennállása komoly zavarokhoz vezethet.

Kiemelt fontosságú tehát a lelki-szellemi és testi harmónia kialakítása.

Amikor testünk tüneteket produkál, jelzi, hogy az egyensúly kibillent valahol. Először csak kedvesen, majd egyre hangosabban „szól”, hogy valamin változtatni szükséges.

A változás szólhat arról, hogy egészségesebb ételeket fogyasztok. Odafigyelek a test biológiai órájára, s annak megfelelő szükségletek kielégítésére. Fizikai kondícióm rendben tartása egy önálló, a „nagy egészet” teljes mértékben kiegészítő témakör. A megfelelő vitamin, ásványi anyag bevitel is ide tartozik. Ezek egy részét táplálékunkból, másik részét táplálék-kiegészítők hozzáadásával tudjuk megfelelő mértékben biztosítani szervezetünk számára.

A Dr. Életerő célja, hogy vásárlói számára olyan termékeket biztosítson, amelyek minőségi elvárásaiknak megfelelően, célirányosan képesek támogatni az egyén igényeit. A komplex kiszolgálás érdekében orvos szakértő, táplálék kiegészítő, valamint a lélek dolgaival foglalkozó szakemberek is rendelkezésükre állnak azon kedves érdeklődőknek, akik szeretnék több szemszögből megérteni, kezelni, támogatni önmagukat, a testüket és a bennük lakozó életerőt.

Mindenkinek kívánjuk, hogy találja meg a számára legkedvezőbb megoldás kombinációt, hogy az élet- és lelkierejére támaszkodva képes legyen az élet-ajándéknak átadni magát.

(Tisztelt vásárlóink! A forint gyengülése és a gyártók áremelése miatt egyes termékek ára emelkedett!)

X