Home / GYIK

GYIK

Gyakori kérdések

A felhasználói tájékoztatókban igyekeztünk minden, a felhasználással kapcsolatos kötelező, fontos és hasznos információt feltüntetni, azonban néhány Önöket különösen érdeklő és fontos kérdésre nem tudtunk a tájékoztatóban válaszolni. Ezeket gyűjtöttük itt össze a tájékoztatás kiegészítéséhez:

A rosszindulatú daganat diagnózisának felállítását követően, amilyen hamar csak lehet, nem szükséges megvárni a sokszor elhúzódó onkológiai kezelés kezdetét.

Igen, hiszen a vizsgálatok alapján csökkentette a kezelés mellékhatásait és fokozta az onkológia kezelés hatékonyságát.

Daganatos betegség esetén folyamatosan kell inni , mindaddig, míg a betegség fennáll.

Közvetlenül és közvetett módon hozzájárul a daganatsejtek elpusztításához

A papaya teát korlátlan ideig, folyamatosan alkalmazható, toxikus (mérgező) hatása nem ismert.

Az papaya tea fogyasztását  követő legkevesebb 2-4 hét alatt érheti el a papain enzim hatása a szükséges szintet, a betegség, az egyén és az állapot függvényében. A papaya teával végzett humán klinikai vizsgálatok legalább 6 hónapos alkalmazást feltételeztek, így feltétlenül érdemes legalább 2-3 hónapon keresztül inni a készítményt, hogy kedvező hatásai mindenképpen érezhetővé váljanak.

 

Az OÉTI szigorúan ellenőrzi a speciális táplálékkiegészítők csomagolását és feliratait

Ha megkérdezi az orvosát, előfordulhat, hogy le fogja beszélni az étrend-kiegészítők és egyéb “nem gyógyszerek” használatáról. Az orvosnak ebben elvileg igaza is lenne, hiszen sajnos nagyon sokan visszaélnek az emberek hiszékenységével. A hiszékenység a bizonytalanság és a kétségbeesés keveréke, ezért amikor az orvos egy anyagot nem ismer, akkor azt inkább nem ajánlja, hogy az ezzel kapcsolatos bizonytalanságot Önnek megtakarítsa.

X