Bio Orbáncfű (St. Johns Wort) préselt leve 200ml.

0 out of 5

5,900Ft

A préseléssel nyert lé értékesebb azt igazolják a legújabb kutatási eredmények.A galagonya rózsafélék (Rosaceae) családjába tartozik , erdőszélek,legelők, cserjések , tövises cserjéje illetve fája.

Leírás

A préseléssel nyert lé értékesebb azt igazolják a legújabb kutatási eredmények.A galagonya rózsafélék (Rosaceae) családjába tartozik , erdőszélek,legelők, cserjések , tövises cserjéje illetve fája. Hatóanyagai között megtalálhatjuk az aminszármazékokat,procianidineket , triterpéneket, flavonoidokat.Kiváló szíverősítő ,szívnyugatató , koleszterin csökkentő . Tágítja az ereket segíti a szívizom vérellátását , vérnyomáscsökkentő hatása van.Nyugtató hatása miatt álmatlanság ellen is használják , központi idegrendszerre hat kezelni lehet vele a szapora szívdobogást,rövid légzést, szorongást, szédülést.
Adagolás: Felnőtteknek 3 alkalommal naponta 10 ml préselt levet hígítatlanul vagy kevés folyadékkal hígítva ékezés előtt. 18 év alatt nem ajánlott.
Használja a mellékelt mérőpoharat , rázza fel az üveget használat előtt!
(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)
Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X