Bio rozmaring préselt leve 200ml.

0 out of 5

5,900Ft

A rozmaring nagyszerű hatással van a kognitív képességekre, javítja a koncentrációt, a memóriát, illetve a hangulatunkat is, sőt a kutatók szerint akár az

Leírás

A rozmaring nagyszerű hatással van a kognitív képességekre, javítja a koncentrációt, a memóriát, illetve a hangulatunkat is, sőt a kutatók szerint akár az Alzheimer-kór és a hasonló degeneratív betegségek ellen is véd. A magyar népgyógyászat, de a néphagyomány is rendszeresen nyúlt a rozmaringhoz. Úgy tartották, a hűség egyik jelképe, de rémálmok ellen is friss rozmaringot ajánlottak a javas asszonyok. Erős antioxidáns és antibakteriális hatású, az emésztési problémák kitűnően orvosolhatók vele. Szólnunk kell még arról, hogy serkenti a vérkeringést, erősíti az idegeket, oldja a feszültséget és tisztítja a légutakat.Naponta fogyasztva jelentős mértékben javíthatja a vesefunkciókat, serkenti a vizelet-kiválasztást és megőrzi az alapvető ásványokat: a nátriumot, káliumot és kloridot. Ha más előírás nincs naponta 2-3-szor 20 ml. rozmaring leve, bő folyadékkal. Használja a mellékelt mérőpoharat , rázza fel az üveget használat előtt! (rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X