Bio medvehagyma , levelei préselt leve 200ml

0 out of 5

5,900Ft

Adagolás: Felnőtteknek és 12 év felett naponta 3-szor étkezés előtt 10 ml préselt levet hígítatlanul vagy kevés folyadékkal .

 

Leírás

A medvehagyma (Allium ursinum L.), lombhullató erdők aljnövényzeteként ,források mentén, nálunk főleg bükkösökben a hegyvidékeken terem. Kimagasló gyógyerő szunnyad benne. Őseink azt tartották, hogy a medvék téli álmuk után ezt keresik, hogy vérüket,gyomrukat, beleiket megtisztítsák vele . Egyébként valóban nagyon kedvező hatással van a gyomorra , ajánlható hasmenés, szorulás , bél renyhesége ellen, belek görcsös összehúzódására ,bélférgek ellen. Tisztítja a vesét a húgyhólyagot , idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása kiemelkedő. Női problémák, illetve nőknél változó kori panaszok esetén alternatív megoldás lehet.

Adagolás: Felnőtteknek és 12 év felett naponta 3-szor étkezés előtt 10 ml préselt levet hígítatlanul vagy kevés folyadékkal .

Használja a mellékelt mérőpoharat , rázza fel az üveget használat előtt!
(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)
Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X