SYMBIO® DERMAL 75ml (14185925)

0 out of 5

18,900Ft

KategoriakSymbio termékek

Leírás

A SYMBIO® DERMAL innovatív aktív komplexumával egészségesen ápolja bőrét, és különbözik a szokásos bőrápoló krémektől.
Bőrünk taszítja a káros környezeti hatásokat, veszélyes anyagokat és mikroorganizmusokat.
Fontos tápanyagokat,vizet tárol, elengedhetetlen szervezetünk anyagcseréjéhez és mindenekelőtt ez a legnagyobb érzékszervünk.
Nem feltétlenül kell bőrbetegségben szenvednie ahhoz, hogy stresszes bőrrel rendelkezzen. Aktivitástól, állapottól és a gondozástól függően pelyhesedni és viszketni kezdhet neurodermatitis nélkül is.
A száraz és hámló bőr hosszú távú következményei A bőr elveszítheti gátfunkcióját, ha túl sok folyadékot veszít. Ez akkor fordul elő, ha a zsírréteg és a bőrflóra sérült. A bőr immunsejtjei ezután intenzívebben reagálnak a káros környezeti ingerekre. Ennek következményei a krónikusan száraz bőr és akár a neurodermatitis. Más szennyező anyagok behatolnak a bőr rétegeibe, ekcémát és gyulladást okozhatnak.
A SYMBIO DERMAL egyedülálló, mikrobiológiailag hatékony , aktív mikrobiotikus lizátumkomplexe inaktivált, immunmoduláló baktériumokat, valamint e baktériumok fontos tápanyagait és anyagcseretermékeit tartalmazza. Ez az új ápoló kombináció kitölti a sérült bőrgátat és regenerálja azt. A SYMBIO DERMAL nemcsak a tüneteket szünteti meg, hanem közvetlenül a bőr alatti immunrendszerben is küzd a száraz bőr okai és következményei ellen.
Ideális nagyon érzékeny és stresszes bőrre -tápláló víz az olajban emulzió – mandulaolajjal, avokádóolajjal és ligetszépe olajjal – rugalmassá és rugalmassá teszi a stresszes bőrt – gyorsan felszívódik – észrevehető nedvességet biztosít – nincs zsíros film a bőrön
Használati utasítás: Vigye fel a SYMBIO DERMAL -t a bőrre, és naponta többször masszírozza be.
(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül) Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.
X