PHOSPHATIDYLCHOLIN/Lecithin 120db.kapszula

0 out of 5

9,900Ft

A Kolin és foszfatidil-kolin (lecitin) egy olyan anyag mely részét képezi a foszfolipideknek, és az összes sejtmembrán strukturális összetevőinek.

Leírás

A Kolin és foszfatidil-kolin (lecitin) egy olyan anyag mely részét képezi a foszfolipideknek, és az összes sejtmembrán strukturális összetevőinek. Az agyban és az idegekben a kolin acetilkolin, a legfontosabb neurotranszmitter .Az epeválasztás kötelező elemeként a kolin emulgeálja az étkezési zsírt és hozzájárul a trigliceridek (zsírok) eltávolításához a májból. Ezenkívül a kolin elősegíti a máj detoxifikációs képességét, mint például az alkohol, a kábítószer, a nehézfém és a környezetszennyezés.A lecitin jótékony hatású az érelmeszesedés megelőzésében, segíti a tiamin májba és az A vitamin belekbe történő felszívódását és részt vesz az agyi működési folyamatok fenntartásában. A kezdeti kísérleti eredmények sora azt erősíti meg, hogy a foszfatidilkolin terápiás értékű lehet az Alzheimer kór kezelésében. Szakirodalmi adatok léteznek a rákterápiában való alkalmazhatóságának eredményességéről. A foszfatidilkolin alkalmazásának jelenleg nincs ismert ellenjavallata.Egy 2014-es felmérés szerint a népesség kb. 90%-a nem jut elég kolinhoz Az extra kolin a magzati fejlődés során nyilvánvalóan hatékonyabb idegrendszert eredményez, és javítja a kognitív funkciókat. Ezért indokolt azt gondolni, hogy a várandósság alatti megemelt kolinbevitel a születendő gyermek agyi funkcióinak javulását eredményezi. Jelenleg ez egy ígéretes, felfedezésre váró humán kutatási terület. Az újszülöttek nagy mennyiségű kolint igényelnek a fejlődéshez. Általában a kolint az anyatejből nyerik. Az a szoptató anya, aki nem fogyaszt kolinban gazdag ételeket, azt kockáztatja, hogy megfosztja gyermekét a magas kolinszinttől, amely a gyermek optimális agyi fejlődését biztosítaná.Adagolás napi 1-2 kapszula étkezés közben.

rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X