Natu-Hepa 600 mg.,100db.

0 out of 5

12,900Ft

A Natu-Hepa 600 mg. az articsóka leveleiből kivont hatóanyagot tartalmazza.Az articsókát ,mint kerti dísznövényt ismerik , a Földközi tenger térségéből származik. Igen gazdag káliumban, foszforban, magnéziumban, vasban és B1-vitaminban.

Leírás

A Natu-Hepa 600 mg. az articsóka leveleiből kivont hatóanyagot tartalmazza.Az articsókát ,mint kerti dísznövényt ismerik , a Földközi tenger térségéből származik. Igen gazdag káliumban, foszforban, magnéziumban, vasban és B1-vitaminban.

Tartalmaz fehérjét, szénhidrátot, zsírt, nátriumot és kalciumot is, valamint A-, B2-, és C-vitamint. Kivonatának fő alkotóeleme a cinarin (cinarin a fő hatóanyaga flavonoidokban gazdag), amely a növény feldolgozása alatt alakul ki, de a kivonat egésze adja az összhatást, mivel a benne lévő keserű anyagok étvágyjavító hatása ill. egy kicsi komponens görcsoldó hatásának együttese adja a kívánt eredményt.Hasznos a máj és epehólyag védelme szempontjából, a magas vérzsírszint lekerülésében (természetes módon aktiválja a zsírok emésztését) , mivel segíti az epeáramlást a szervezetben növelve a zsírlebontó képességet, ugyancsak védve a bél nyálkahártyát. Az epeváladék stimuláló hatással van a bélmozgásra, jobb emésztést fog eredményezni . Emellett az epe továbbszállítja a májból a táplálékkal, vízzel, belélegzett levegővel bevitt toxikus anyagokat a bélbe, elsegítve ezzel a távozást a testből – tehát az epe fontos szerepet játszik a test méregtelenítésében. Klinikai kísérletek bizonyították az articsóka fogyasztásról, hogy biztonságos egyben természetes módja a magas vérkoleszterin kezelésének , nagyszerű gyógymód lehet a krónikus emésztési problémák kezelésére, gyomorbetegség, felfúvódás esetén, érzékeny gyomor és bél gyógyítására. Tartalmaz inulint , vagyis egy olyan poliszacharidot, ami csak lassan bomlik le a bélben és lassan szívódik fel. Ezért az articsóka segíthet az étkezések utáni hirtelen vércukorszint-ingadozás megelőzésében. Ez különösen cukorbetegek számára lehet hasznos.
Adagolás: Naponta 2×1 tabletta

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X