OPC nativ 192 mg (60 Kapszula)

0 out of 5

9,300Ft

Az OPC-t először egy francia kutató Dr. Masquelier ismertette meg a világgal aki bebizonyította , hogy ez az anyag kivételes egészségügyi potenciállal rendelkezik.

KategoriakBioflavonoidok

Leírás

Az OPC-t először egy francia kutató Dr. Masquelier ismertette meg a világgal aki bebizonyította , hogy ez az anyag kivételes egészségügyi potenciállal rendelkezik.Az OPC oligomer proanthocyanidint tartalmaz ami a fitokemikáliák csoportjába tartozik.A magas minőségű OPC-t franciaországi hitelesített szőlőmagból(Vitis vinifera L.) vonják ki , majd gondos extrahálás után 40 százalék natív oligomer proantocyanidin marad a színtiszta OPC-ben.Sok gyártó szőlőmag lisztel tölti meg a kapszulákat . Ezt gyakran 300mg OPC-nak nevezik, de valójában csak 300mg szőlőmag-liszt van benne. Gyakran 95% OPC-nek is nevezik de az valójában 95% -os polifenol kivonat ami jó ha 1% oligomer proantocyanidint tartalmaz. A natív oligomer proantacydin a leghatásosabb szabadgyök-söprögető , képes áthaladni a véragy-gáton és segít megvédeni az agyat és az idegrendszert a károsodástól.A következő rákos betegségeknél lehet hasznos: tüdőrák, vastagbélrák, mellrák, szájrák, garatrák, bőrrák, gyomorrák.Az OPC hozzájárul a sejtekben található DNS károsodásának megelőzéséhez,gyulladásmegelőző hatása van .Allergia ,ízületi gyulladás, visszértágulatok, aranyér ellen nagyon hatásos.

Adagolás: napi 2X1 kapszula

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)
Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X