OMNi-BiOTiC® metabolic , 30db tasak

0 out of 5

21,190Ft

firmicutes és a bakteroidetek között egyensúly legyen.Az OMNi-BiOTiC® anyagcserében kifejezetten kiválasztott baktériumtörzsek korrigálják a bél egyensúlyhiányát.

KategoriakEmésztés

Leírás

Kinek alkalmas az OMNi-BiOTiC® METABOLIC (anyagcsere)?

A túlsúlyos emberek más baktériumflórával rendelkeznek, mint a karcsú emberek, vagyis az úgynevezett „firmicutes” baktériumok és túl kevés „bakteroidetes” baktérium:Fontos, hogy a firmicutes és a bakteroidetek között egyensúly legyen.Az OMNi-BiOTiC® anyagcserében kifejezetten kiválasztott baktériumtörzsek korrigálják a bél egyensúlyhiányát.

Természetesen nagyon fontos attól még a mozgás , diéta viszont szignifikánsan könnyebben megy a fogyás helyreállított baktériumflórával.

Hogy alkalmazzák az OMNi-BiOTiC® anyagcserét? Keverjen 1 tasak OMNi-BiOTiC® metabolikus anyagból ( 3 g) naponta egyszer 1/8 liter vízbe, várjon legalább 1 percet, hogy aktiválódjon, keverje újra, majd igya meg. Javasoljuk, hogy ezt reggelente és / vagy este lefekvés előtt vegye be.

Ha fruktóz intoleranciában szenved, az OMNi-BiOTIC® metabolizmus aktiválási idejét legalább 30 percre kell meghosszabbítani. Ez idő alatt a baktériumok metabolizálják a teljes fruktooligoszacharidokat. Ezért a bélbe nem kerül fruktóz.

Összetétel:

Kukoricakeményítő, maltodextrin, fruktooligoszacharidok (FOS), galaktooligoszacharidok (GOS), polidextróz, növényi fehérje, kálium-klorid, baktériumtörzsek – magnézium-szulfát, mangán-szulfát, laktóz

1 tasak 11 mg laktózt tartalmaz, ami körülbelül 4 csepp tehéntejnek felel meg.

-7 baktériumtörzs, legalább 3 milliárd organizmussal 1 adagonként 3 g
Lactobacillus salivarius W57
Lactobacillus casei W56
Enterococcus faecium W54
Lactobacillus acidophilus W22
Lactobacillus rhamnosus W71
Lactococcus lactis W58
Lactobacillus plantarum W62

Nem tartalmaz állati fehérjét, glutént vagy élesztőt.
Alkalmas cukorbetegek, gyermekek és terhesség / szoptatás alatt.

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X