MYRRHINIL-INTEST® 100 tabletta (emésztőrendszeri gyulladásokra)

0 out of 5

9,900Ft

Gyomor fájdalmai vannak?IBS-ES?Vegetatív idegrendszeri problémái miatt bélgörcsei vannak? Ne szenvedjen!!!

Leírás

Gyomor fájdalmai vannak?IBS-ES?Vegetatív idegrendszeri problémái miatt bélgörcsei vannak? Ne szenvedjen!!! A MYRRHINIL-INTEST® nevü gyógyszert több éves kutatás és kísérletezés során fejlesztették ki kutatók teljesen természetes hatóanyagokból mindenféle bélgyulladásra pl. Cron, Colitis ulzeroza , IBS stb.
Ez a termék megköti az emésztőrendszerben a kórokozó baktériumok által termelt toxinokat amelyek ezáltal nem tudnak felszívódni. Fokozottan kell figyelni ha esetleg más gyógyszereket is szed , hogy elteljen min.1 óra , mert azokat sem engedi felszívódni.A készítmény fő hatóanyagai a mirha , kávészén, kamilla kivonata egyedi keveréke gátolja a kórokozók fejlődését,csökkenti a bélgörcsöket, csökkenti a nyálkahártya gyulladását,stimuláló hatással van a központi idegrendszerre .

A terméket 50 éve sikeresen alkalmazzák emésztőrendszeri,krónikus gyulladásos bélbetegségek esetén Németországban.

Adagolás: 3×3-4 tabletta
(Rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X