DIGESTODORON 250db Tabletta

0 out of 5

13,900Ft

A Digestodoront®krónikus gyulladásos emésztőrendszeri rendellenességek pl. vékony- és vastagbél , fekélyes vastagbélgyulladás,gyomorégés, hányinger, puffadás, hasmenés hatákony kezelésére használatos.

KategoriakEmésztés

Leírás

A Digestodoront®krónikus gyulladásos emésztőrendszeri rendellenességek pl. vékony- és vastagbél , fekélyes vastagbélgyulladás,gyomorégés, hányinger, puffadás, hasmenés hatákony kezelésére használatos. Növényi kivonatai gyulladásgátló és stimuláló hatással van az emésztő szervekre.Alkalmazása kb. 3 hónapig ajánlott. Túlérzékenység a hatóanyagokkal, a búzakeményítő vagy szalicilátokkal előfordulhat.Műtét előtt alkalmazását szüneteltetni kell , mert csökkentheti a vér alvadási képességét.
Adagolása:- felnőttek és serdülők: 2 és 4 tabletta
-iskoláskorú gyermekek 6-11 éves korig: 1-2 tabletta
-kiskorú gyermekek 2-5 éves korig: 1 tabletta
-csecsemők: 1/2 tabletta
Egy kúra 3 hétig tart majd meg kell ismételni egy hét szünet után. Ha egy adag kimaradt, nem kell dupla adagot bevenni a következő alkalommal.
(24-72 óra alatt rendelésre beszerezzük)
Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat

X