L-Histidin 500 mg. 60db. kapszula

0 out of 5

14,900Ft

Az L-hisztidin félig esszenciális aminosav , csak nagyon kis mennyiségben állítja elő a szervezet. Ez az aminosav a következő funkciókat látja el:-hemoglobin szintézis:-a hisztidin szerepet játszik az oxigént hordozó vér-pigment hemoglobin szintézisében a vörösvérsejtekben.

KategoriakAminosavak

Leírás

Az L-hisztidin félig esszenciális aminosav , csak nagyon kis mennyiségben állítja elő a szervezet. Ez az aminosav a következő funkciókat látja el:-hemoglobin szintézis:-a hisztidin szerepet játszik az oxigént hordozó vér-pigment hemoglobin szintézisében a vörösvérsejtekben. A hisztidin fontos az ember fizikai és szellemi alkalmasságához, mivel minél több hemoglobin képződik annál hatékonyabb(energikusabb) az ember.

Vérnyomás:- a hisztidin hipertónia pozitív hatását felismerték , segítségével a vérnyomást le lehet csökkenteni.

Gyulladásos ízületi betegségek:-nagyon sok tanulmány kimutatta, hogy összefüggés van a betegség intenzitása és a hisztidin koncentráció között. Az L-hisztidin alkalmazása javította az ízületi fájdalom és merevség állapotát.

Támogatja a növekedést és a szöveti regenerációt, javíthatja az emésztést, a gyomornedv termelésének növelésével.Hatásos lehet bizonyos allergiák kezelésében,elnyomhatja az étvágyat.

Ajánlott adagolás: Felnőtteknek 1 kapszula naponta

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X