Serin 500mg.,60db.kapszula

0 out of 5

14,900Ft

Nem esszenciális aminosavként a szervezet Serint képes glicinből vagy szarkozinból átalakítani. A Serin fontos a foszfatidok

KategoriakAminosavak

Leírás

Nem esszenciális aminosavként a szervezet Serint képes glicinből vagy szarkozinból átalakítani. A Serin fontos a foszfatidok és a sphingozin képződéséhez. Ezek foszforsavat tartalmazó vegyületek , amelyek az idegszövet és az agy részét képezik. Ezek az anyagok biztosítják az idegrendszer és az agy optimális működését. A Serin része még az acetil-kolinnak, amely az idegszövet hírvivő anyaga. Ez az aminosav tehát fontos a memória és a tanulási képesség szempontjából.Ajánlatos nagyobb figyelmet fordítani a megfelelő bevitelre , mert stresszhelyzetekben fontos a szervezet energiaellátásához.

Fontos szerepet vállal a sejtképződésben,segíti az antitestek termelődését,alkotóeleme az idegszövegek fedőrétegének ,segítséget nyújt a zsírok és a zsírsavak anyagcseréjében.

Gluténmentes ,laktózmentes.

Ajánlott adagolás: felnőtteknek 1 kapszula naponta

(Rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X