Elfogyott

DHU Syzygium Jambolanum 50ml Jelenleg nem rendelhető!

0 out of 5

9,700Ft

A Syzygium jambolanumot széles körben használják diabéteszes betegek kezelésében.Ez a termék egy alternatív vércukorszint csökkentő , Indiában , Pakisztánban termő Jamun nevű gyógynövény kivonatából készül.

Elfogyott

KategoriakCukorbetegség

Leírás

A Syzygium jambolanumot széles körben használják diabéteszes betegek kezelésében.Ez a termék egy alternatív vércukorszint csökkentő , Indiában , Pakisztánban termő Jamun nevű gyógynövény kivonatából készül. A jambolanum használatakor szignifikánsan csökkent az éhgyomri vércukorszint és javult a szénhidrát anyagcsere . Mielőtt szintetikus gyógyszereket kezdene szedni magas vércukorszintre érdemes ezt a terméket első körben kipróbálnia , nagyon sok esetben elég volt ez a gyógynövény kivonat használata.
Adagolás:10-15 csepp naponta
(Rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X