Bio gyermekláncfű gyökér préselt leve 200ml

0 out of 5

5,900Ft

A gyermekláncfű vadon burjánzik de Németországban gyógyászati célokból külön termesztik. Hatóanyagai erősítik a májműködést , elősegíti az emésztést azáltal, hogy az epe termelését és kiválasztását serkenti.

Leírás

A gyermekláncfű vadon burjánzik de Németországban gyógyászati célokból külön termesztik. Hatóanyagai erősítik a májműködést , elősegíti az emésztést azáltal, hogy az epe termelését és kiválasztását serkenti. Nagyban csökkenti az endometriosis tüneteit és a havi vérzést megelőző emlőfájdalmat.Gyulladáscsökkentő , segít lebontani a zsírt és egyben hatékony vízhajtó hatású is. Kutatók bebizonyították , hogy remek antioxidáns és úgy tűnik , hogy visszaszoritja a rákos sejtek növekedését.Az orvostudomány végre kezdi elfogadni a természetes étrend-kiegészítők pozitiv hatásait a rákgyógyitásban.Az International Journal of Oncologyban már 2008-ban publikálták, hogy a gyermekláncfű gyökér kivonat “új” daganatellenes szernek minősül.
Alkalmazása , adagolása , ajánlott napi bevitel
Ha más előírás nincs naponta 2-3-szor 15 ml. gyermekláncfű gyökér leve, bő folyadékkal.
Használja a mellékelt mérőpoharat , rázza fel az üveget használat előtt!
(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)
Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X