Bio nyírfalevél préselt leve 200ml

0 out of 5

5,900Ft

A nyírfa fehér kérgű , hajlékony, csüngő lombú fa , levelei szórt állásúak, ékvállúak, rombusz alakúak, kétszeresen fűrészes szélűek, viaszmirigyek vannak rajtuk. A levél flavonoidokat (kvercetin glikozidokat), nyomokban illóolajat (szeszkviterpén peroxidokat, triterpén származékokat), káliumsókat és aszkorbinsavat tartalmaz.

Leírás

A nyírfa fehér kérgű , hajlékony, csüngő lombú fa , levelei szórt állásúak, ékvállúak, rombusz alakúak, kétszeresen fűrészes szélűek, viaszmirigyek vannak rajtuk. A levél flavonoidokat (kvercetin glikozidokat), nyomokban illóolajat (szeszkviterpén peroxidokat, triterpén származékokat), káliumsókat és aszkorbinsavat tartalmaz. A természetgyógyászatban nagy szerepet játszik , a fának szinte minden részét felhasználják gyógyászati célokra. Levelének nedvét főként vese- és hólyagbetegségek ellen, valamint a szép bőrért és hajért alkalmazzák. Nagyon jótékony hólyaggyulladás, vesegyengeség, vesekő, köszvény, reuma, ödéma és ekcéma, bőrallergiák ellen. Hatásos még köhögésnél és hasmenésnél.
Alkalmazása , adagolása , ajánlott napi bevitel
Ha más előírás nincs naponta 2-3-szor 15 ml. nyírfalevél leve, bő folyadékkal.
Használja a mellékelt mérőpoharat , rázza fel az üveget használat előtt!

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X