Bio Acerola préselt leve 200ml

0 out of 5

5,900Ft

Az acerola vagy barbadoszi cseresznye (Malpighia glabra) valójában citrusféle, csupán formája és színe miatt nevezik cseresznyének. A gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5 %) tartalmaz C-vitamint( mintegy 30-szor több C-vitamint tartalmaz , mint a citrom),Az acerola vagy barbadoszi cseresznye (Malpighia glabra) valójában citrusféle, csupán formája és színe miatt nevezik cseresznyének. A gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5 %) tartalmaz C-vitamint( mintegy 30-szor több C-vitamint tartalmaz , mint a citrom),

Leírás

Az acerola vagy barbadoszi cseresznye (Malpighia glabra) valójában citrusféle, csupán formája és színe miatt nevezik cseresznyének. A gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5 %) tartalmaz C-vitamint( mintegy 30-szor több C-vitamint tartalmaz , mint a citrom), káliumot,kálciumot,foszfort,bioflavonoidokat, magnéziumot és A-vitamint is tartalmaz.Magas C vitamin tartalma miatt az acerola cseresznye egy hatásos antioxidáns.Használják mint gyulladásgátló, összehúzó, vizelethajtó, valamint élénkíti a májat és a vesét, támogatja a szív működését, a sebek gyógyulását.
Jó hatású a hasmenés, meghűlések, vérszegénység, cukorbetegség, magas koleszterinszint,immunerősítés, reuma valamint a tbc. fertőzés esetében is. Ha valaki szimplán csak természetes C vitamint szeretne használni a Bio acerola az egyik legjobb választás.
Alkalmazása , adagolása , ajánlott napi bevitel
3-szor naponta ital 5 ml acerola gyümölcslé.

A fokozott igények (pl. A hideg, a stressz, a dohányosok), az mennyiség növelhető 10 és 15 ml-re.

Használja a mellékelt mérőpoharat , rázza fel az üveget használat előtt!
(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)
Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X