Bio fekete retek préselt leve 200ml

0 out of 5

5,900Ft

A fekete retek (Raphanus sativus niger) leve egy tradicionális népi növényi gyógyszer amit hosszú távú használatra is lehet használni. Rendkívül jó hatással van a májra , emésztésre , epehólyag működésre , fokozza az epe kiválasztást emiatt megelőzi az epekő képződést.

Leírás

A fekete retek (Raphanus sativus niger) leve egy tradicionális népi növényi gyógyszer amit hosszú távú használatra is lehet használni. Rendkívül jó hatással van a májra , emésztésre , epehólyag működésre , fokozza az epe kiválasztást emiatt megelőzi az epekő képződést. A fekete retek vitamin tartalma általában háromszorosa a fehér fajtáknak. Magas ásványianyag-tartalmának köszönhetően lúgossága folytán segít a káros anyagcseretermékek eltávolításában. Magas kálium tartalma miatt vízhajtó hatású, segít a felgyülemlett víz eltávolításában.A fekete retek leve tartalmaz mustárolaj-glikozidot és C-, B1-, B2- vitamint, valamint tartalmaz vasat, kalciumot, magnéziumot, foszfort és niacint. A reteklé- kúra májzsírosodás ellen legjobb gyógyszer , gyógyítható vele, még az epegyulladás is, tonizálja, erősíti a beleket, serkenti a bélmozgást és egyben a székelést.
Adagolás: Felnőtteknek és 12 év felett naponta 3-szor étkezés előtt 10 ml préselt levet hígítatlanul .
Használja a mellékelt mérőpoharat , rázza fel az üveget használat előtt!
(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)
Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X