Amara-Tropfen 50ml.

0 out of 5

9,900Ft

Az Amara-Tropfen olyan gyógynövények összetétele melyek alkalmasak a funkcionális emésztési rendellenességekre gyógyírként.Funkcionális emésztési rendellenesség általában mozgáshiány miatt alakul ki. A termék elősegíti az emésztést azáltal, hogy stimulálja a gyomornedv képződést , a galaktikus aktivitást, a hasnyálmirigy-szekréciót és a gasztrointesztinális mozgásokat.

KategoriakEmésztés

Leírás

Az Amara-Tropfen olyan gyógynövények összetétele melyek alkalmasak a funkcionális emésztési rendellenességekre gyógyírként.Funkcionális emésztési rendellenesség általában mozgáshiány miatt alakul ki. A termék elősegíti az emésztést azáltal, hogy stimulálja a gyomornedv képződést , a galaktikus aktivitást, a hasnyálmirigy-szekréciót és a gasztrointesztinális mozgásokat. Az Amara cseppek különösen hasznosak étvágytalanság, puffadás,émelygés és emésztési gyengeség esetén.

Használat előtt rázza fel az üveget. A folyadék enyhe zavarossága normális, és nem jelent minőségi romlást.

1 g folyadék tartalmaz 20 mg cikóriát és 20 mg szárított cickafarkat , 20 mg pitypangot , 15 mg gentian rootot ,10 mg szárított zsálya levelet , 5 mg ürmöt , 5 mg Meistepilvát , 2, 5 mg ezüst gyömbért és 0,5 mg szárított borókát.Ha az orvos nem írja elő, vegye be a Weleda Amara cseppeket akár hígítva:Felnőttek és serdülők 12 éves kortól: 10-15 csepp.6 éves és annál idősebb gyermekek: 5-8 csepp.Étvágytalanság esetén: ¼ órával étkezés előtt.Gyomorégés, hasmenés és puffadás esetén: körülbelül 1 órával étkezés után.

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X