Acetylcystein 500mg., 60db.

0 out of 5

9,900Ft

Az acetilcisztein egy esszenciális aminosav L-metioninnal, taurinnal és az L-glutationnal együtt a kéntartalmú aminosavak csoportjába tartozik.

KategoriakAminosavak

Leírás

Az acetilcisztein egy esszenciális aminosav L-metioninnal, taurinnal és az L-glutationnal együtt a kéntartalmú aminosavak csoportjába tartozik. A tiol-csoport miatt redoxi reakciókban könnyen részt vesz, ezért antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Ezen tulajdonsága főként a glutation nevű tripeptidben mutatkozik meg, mely számos élőlényben megtalálható. A szervezetbe bejuttatott glutation nem reakcióképes, ezért azt cisztein, glicin és glutaminsav felhasználásával a szervezetnek elő kell állítania.Fokozza a szervezet antioxidáns védelmét, megvédi a sejteket a szabad-gyököktől. Köhögés elleni gyógyszerként is alkalmazzák, mert felszakítja a nyálkában található diszulfid-kötéseket, ezáltal az folyékonyabb, könnyen felköhöghetőbb lesz.Képes aktiválni a fehérvérsejteket, így erősíti az immunrendszert és segíti a károsodott sejtek regenerációját. Az égési–és műtéti sebek gyógyulását kedvezően befolyásolják.Részt vesz a bőr, a haj, szaruhártya és köröm felépítésében.Segíti a szervezetből kiüríteni a méreganyagokat.Nem esszenciális aminosav, de bizonyos esetekben nélkülözhetetlen a bevitele. Így például időseknél vagy metabolikus (anyagcsere) rendellenességben szenvedő személyeknél.Acetilciszteint másnaposság bizonyos tüneteinél is szoktak használni , elősegíti, hogy az alkohol metabolizmusa során az acetaldehid minél előbb a lebomlás fázisába kerüljön.Antioxidáns tulajdonságainak javítása érdekében ajánlott a C-vitamin egyidejű bevitele.

Ajánlott adagolás: 1 kapszula naponta étkezés előtt, lehetőleg reggel.

(Rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)
Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X