Isoleucin 500mg., 60db.kapszula

0 out of 5

13,900Ft

Az elágazó láncú aminosavak egyedülállóak abban a tekintetben, hogy a vázizomzat közvetlenül átalakíthatja ezeket az aminosavakat energiává.

KategoriakAminosavak

Leírás

Az elágazó láncú aminosavak egyedülállóak abban a tekintetben, hogy a vázizomzat közvetlenül átalakíthatja ezeket az aminosavakat energiává. Ilyen esszenciás elágazó láncú aminosav az isoleucin (BCAA).A BCAA-k kulcsszerepet játszanak az emberi életben, különösen a stressz, az energia és az izom (szív) anyagcseréje szempontjából. Az isoleucin szükséges a hemoglobin termelődéséhez – ami a vasat szállítja a vérben – , valamint szükséges a vércukorszint szabályozásához is.Tudományos kutatások kimutatták, hogy a három elágazó láncú aminosav( leucin,valin , izoleucin )együtt képes megakadályozni (vagy csökkenteni) az izomvesztést még fekvőbetegek esetében is.

Hiánya a hypoglikémiához hasonló tüneteket produkál.

Gluténmentes ,laktózmentes.

Ajánlott adagolás: felnőtteknek 1 kapszula naponta

(Rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X