ThétaHealing®

ThétaHealing®

Hatzopoulos Elektra ThétaHealing® Instruktor és Konzulens

thetahealing

ThétaHealing

Bővebb információk:

+36 30 74 35 497

elektrahatzopoulos.com

elektrahatzopouos@gmail.com

 

 

 

 

„Az egészséges lelkivilág kialakítása és fenntartása testi egyensúlyhoz vezet, s testünk tükre lelki-szellemi világunknak.” A változás mindig egy folyamat, hiszen ha „elmozdulok”, ha más a hozzáállásom egy adott helyzethez, személyhez, önmagamhoz, akkor a világ válasza is más lesz rám, vagy a testemnek „önmagamra”.

Társteremtésben élünk, ami azt jelenti, hogy a betegsége(inke)t is mi magunk teremtjük, annak jelenléte saját érzelem- és gondolatvilágunk, gondolkodásunk, életvitelünk kivetülése a jelenünkre. Felelősek vagyunk saját állapotunkért, így saját jobbulásunkért.

Mindenki más és más módszert talál hasznosnak belső világa feltárásához a „teljesség felé” vezető úton (bár mindig teljesek vagyunk belső esszenciánkat figyelembe véve). Ezen folyamatot támogató eszközök száma végtelen, akár az önfejlesztő könyvek, tanfolyamok sora.

Mindenkinek az a legjobb, amit éppen működőképesnek talál.

A ThetaHealing®-et egyfajta meditációs folyamatként is le lehet leírni, amelynek segítségével elérhetjük a tudatalattinkba elrejtett emlékeink érzelmi lenyomatát. Fejleszti az intuitív készséget, képességet, több szinten fejtve ki hatását, ide értve a testi, lelki, szellemi, érzelmi szinteket is.

A ThétaHealing® rendszere sokrétű, s átalakító hatás-mechanizmusa elsődlegesen érzelem-, és hitmunkára épül. Miért is fontos ez? Számos kimagasló elme, köztük Selye János osztrák-magyar származású kanadai vegyész, belgyógyász, és endokrinológus is megállapította, hogy a lelki tényezők változása a fizikai test szintjén is következményeket von maga után. „A pszichoszomatika két alapkérdése betegség, tünetek esetén: Mi az, amitől megfoszt a betegségem? S mi az, amire rákényszerít?” A ThétaHealing® kiegészíti ezt a gondolatmenetet a „Hogyan szolgál ez engem?” kérdéssel is. A kapott válaszok megmutatják, hogy milyen irányban érdemes „elmozdulni” annak érdekében, hogy újabb, kedvezőbb, megnyugtatóbb, örömtelibb valóságot teremtsek magam elé.

Sokféle út van, s lelkünk mindig oda húz, ahol az adott pillanatban a legmegfelelőbb támogatáshoz tud hozzáférni. Mindig saját belső hangunkra hallgatva válasszunk, bármi legyen döntésünk tárgya, mivel így saját belső igazságunkat képviseljük ezáltal is.

X