Yam kivonat 350mg 180db.kapszula

0 out of 5

12,700Ft

A Yam család mintegy 600 fajból áll, amelyeknek gyökereit Ázsiában és Afrikában fogyasztják. A benne található hatóanyag a dioszgenin amely nagyon hasonlít a nők természetes progeszteronjához.

KategoriakDHEA

Leírás

A Yam család mintegy 600 fajból áll, amelyeknek gyökereit Ázsiában és Afrikában fogyasztják. A benne található hatóanyag a dioszgenin amely nagyon hasonlít a nők természetes progeszteronjához. Ez a termék a mexikói vad yam gyökér kivonatából készül, mert diosgenin-tartalma magasabb, mint más fajoké.Ez a növényi hormon segíthet a hormonális egyensúlyhiányban, különösen a női szervezetben.Hormonális hatását menstruációs , klimaxos , izomgörcsös problémák esetén fejti ki.Ezenkívül a növényi ösztrogének ösztrogénreceptorokon keresztül hatnak, ezáltal megakadályozzák a myocardialis infarktust és csontritkulást.Súlycsökkentő hatású, fogyókúra esetén is használható.A szintetikus hormonokkal szemben a természetes hormonok használata során nem alakulnak ki kellemetlen mellékhatások (méhrák és trombózis hajlam stb). Egy kapszula tartalmaz 350mg Yam kivonatot és 90mg C vitamint. tartósítószertől mentes

– nincs mesterséges színezék benne – nem tartalmaz glutént – laktózmentes – növényi kapszulahéj – alkalmas vegánoknak.

Ajánlott adagolás: Fogyasszon 1-2 kapszulát

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X