Vitamin B-2 (Riboflavin) 100 mg 100d

0 out of 5

3,900Ft

A B2 vitamin egy vízben oldódó narancssárga és sárga kristály, mely a B vitaminok családjába tartozik. , más néven riboflavin , kevesen tudják, hogy nagyon nagy szerepe van a rák megelőzésében.

KategoriakB-2 vitamin

Leírás

A B2 vitamin egy vízben oldódó narancssárga és sárga kristály, mely a B vitaminok családjába tartozik. , más néven riboflavin , kevesen tudják, hogy nagyon nagy szerepe van a rák megelőzésében. A B2 vitamint már 1879-ben felfedezték de csak a harmincas években jöttek rá jelentőségére.Védelmezi az antioxidánsokat. Az antioxidáns olyan anyag, amely gátolja a szabad-gyökök működését amely a rák kialakulásáért felelős.Ezen kívül a B2- vitamin fontos szerepet tölt be a vérképzésben (vas beépítésében, a hemoglobin képzésében) és a növekedési folyamatokban.A májban a szervezetidegen anyagok (xenobiotikumok) lebontásához, átalakításához (metabolizmusához) nélkülözhetetlen.Fogamzásgátlók, antibiotikumok és más gyógyszerek növelhetik a riboflavin igényt.
A B2 hiány korai jelei közé tartozik a

1. fénykerülés,
2.könnyezés,
3.égő érzés és viszketés a szemekben,
4.az ajkak és a nyelv fájdalmai,
5.később az ajkak, a szájzugok és a bőr berepedezik, a nyelv bedagad.
Adagolás:napi 1 tabletta

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X