Taurin 500mg., 100db.

0 out of 5

3,490Ft

A taurint legtöbben az energiaitalokból ismerik ,így az első gondolatuk az lehet, hogy valami káros , emberi szervezetet pörgető hatású anyag.

KategoriakAminosavak

Leírás

A taurint legtöbben az energiaitalokból ismerik ,így az első gondolatuk az lehet, hogy valami káros , emberi szervezetet pörgető hatású anyag. Miközben azért teszik az energia italokba , hogy a túlzott koffein adag kellemetlen mellékhatásait csökkentse. A taurin az emberi szervezetben is előforduló kéntartamú aminosav (az aminosavak a fehérjék alkotórészei), amely legnagyobb mennyiségben az agyban és az idegrendszerben található meg. Cisztein és methionin metabolizmusából keletkezik. Azok közé a stimulánsok közé tartozik, amelyek az idegrendszer működését, fizikai és szellemi teljesítmény növekedést idéznek elő. Taurin egyéb jótékony hatásai: segíti a tápanyagok izmokba történő beépülését,segíti a regenerálódást,fontos szerepe van a szívverés stabilizálásban és az ingerek elektromos tevékenységében,segíti a nyugodt alvást és a kiegyensúlyozottságot, magasabb taurin szinttel rendelkező emberek vérnyomása és testtömeg indexe is alacsonyabb, ahogyan a vérük lipid profilja is jobb. Egy 2006-os és 2009-es tanulmány szerint a japánok hosszú életének kulcsa a taurin , többek között vizeletükben nekik a legmagasabb a taurin szintjük és valószínűsíthető , hogy emiatt náluk a legritkább a koszorúérbetegségek száma.

Adagolás: naponta egy kapszula éhgyomorra

(Rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X