Selenit 50, nátrium-szelenit (100db)

0 out of 5

5,900Ft

A szelén egy nyomelem, és fontos feladatokat lát el a szervezetben. Antioxidánsként a szabad gyököket ártalmatlanítja, és így védi a sejteket az oxidatív stressztől.

Leírás

A szelén egy nyomelem, és fontos feladatokat lát el a szervezetben. Antioxidánsként a szabad gyököket ártalmatlanítja, és így védi a sejteket az oxidatív stressztől. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően védi sejtjeinket a degenerációtól.Támogatja a test öngyógyító erejét, mivel hozzájárul az immunrendszer és a pajzsmirigy normális működéséhez. Így több antitest, ölősejt és védelmi limfocita képződhet.A szelén szerepet játszik az egészséges haj és körmök fenntartásában, és hozzájárul a normál spermiumképződéshez.

Mit tehet szelén az egészségünkért?

-Segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől

-Segít fenntartani a normál haj és a körmök

-Hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez

-Hozzájárul az idegrendszer normális működéséhez

-Hozzájárul a normális pajzsmirigy-működéshez

-Hozzájárul a normál spermiumképződéshez

-Antioxidánsként hat az öregedési folyamatokkal szemben

Nem tartalmaz zselatint és allergéneket, például glutént, szóját és laktózt, festékektől és tartósítószerektől, valamint géntechnológiával módosított anyagoktól mentes (GMO mentes).

Adagolás:naponta 1 tabletta bő vízzel.

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X