OZYM 20000 , 100db-os

0 out of 5

18,900Ft

OZYM 20000 – Hasnyálmirigy enzim melynek legfőbb hatóanyag a pancreatin.Nagyon fontos szerepet játszik a fehérjék emésztésben, oly módon, hogy azokat a szervezet számára fontos tápanyagokra (aminosavak és néhány aminosavból álló peptidek ) bontja,

Leírás

OZYM 20000 – Hasnyálmirigy enzim melynek legfőbb hatóanyag a pancreatin.Nagyon fontos szerepet játszik a fehérjék emésztésben, oly módon, hogy azokat a szervezet számára fontos tápanyagokra (aminosavak és néhány aminosavból álló peptidek ) bontja, így meggátolja, hogy bomlásuk közben toxikus anyagok keletkezzenek. Ezáltal egyik legfontosabb májvédő készítmény. Az amerikai dr. W. D. Kelley fedezte fel, hogy a pancreatin nagyon hatásos tumor ellenes szer. Ugyanis azt látta a betegeinél, hogy a túl gyors daganatpusztulás során, a bomló rákfehérjék, nagy mennyiségű toxinokat szabadítanak fel, és ha azokat a betegek szervezete nem képes eltávolítani, akkor erős levertséget, fáradtságot, lázat, súlyosabb esetben toxikus mérgezést okozhatnak. Ebben segít az OZYM 20000 . Az orvosi szakirodalomban először neki sikerült a hasnyálmirigy-rák betegség végső fázisában levő betegeket 5 évnél is tovább életben tartani, sőt a módszeréhez szigorúan ragaszkodókat pedig teljesen kikúrálni. Klinikai kutatások kimutatták, hogy önállóan is nagyon hatékony rákellenes készítmény ! Valamint a kialakult daganatok fejlődését erősen gátolja ! Feltétlenül ajánljuk a B17 vitamin kúra mellé kiegészítőnek (B17 vitamin egyedi rendelésre beszerzünk) ! Klinikailag egy viszonylag egyszerű tesztet javasoltak a rák előzetes kimutathatóságára. Eszerint minden étkezés után 6-8 pancreatin tablettát szedve 4 hétig, ha az illető rosszabbul érzi magát (hányinger, fejfájás, kimerültség), akkor nagy bizonyossággal rákos, és ezzel ellentétben az egészségesek közérzete pedig javulni fog. Ezt a tesztet csakis klinikai felügyelet mellett szabad végezni. Németországban rengetegen használják krónikus hasnyálmirigy gyulladásra,cisztás fibrózis, felfúvódás,ödéma (víz-visszatartás) esetén. Összetevők tablettánként : 195,2 mg pancreatin , 20000 ph lipase,15000 ph amylase , 900 ph protease.
Az OZYM 20000-et rágás nélkül bő folyadékkal (víz, gyümölcslé), étkezés közben, egészben kell lenyelni.
Adagolása : étkezésnél 1-2 tabletta. A saját érdekében javasoljuk, hogy enzimeket csak természetes alapanyagú készítményekből fogyasszon! Ne terheljük további mérgekkel az amúgy is beteg szervezetet!
(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)
Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X