Orthomol Natal® 30 csomag granulátum+30 kapszula

0 out of 5

34,200Ft

Orthomolekuláris eljárással gyártott készítmény.Fontos tápanyagokat tartalmaz a gyermek fejlődéséhez a terhesség és a laktáció idején, valamint a gyermekek utáni vágy esetén is ajánlott szedni.A cink hozzájárul a normális termékenységhez és a reprodukcióhoz.

KategóriákBabavárás, DHEA

Leírás

Orthomolekuláris eljárással gyártott készítmény.Fontos tápanyagokat tartalmaz a gyermek fejlődéséhez a terhesség és a laktáció idején, valamint a gyermekek utáni vágy esetén is ajánlott szedni.A cink hozzájárul a normális termékenységhez és a reprodukcióhoz. A docosahexaénsav (DHA) az anya által történő bevitele hozzájárul az agy és a szem normál fejlődéséhez a magzatban és a szoptatott csecsemőben.Megjegyzés a terhes és szoptató nőknek: A jótékony hatás a napi 250 mg DHA adag, az ajánlott napi 250 mg DHA és EPA omega-3 zsírsav adag mellett. A folsav hozzájárul a normális anyai szövetek növekedéséhez a terhesség alatt. A folsav kiegészítő bevitele növeli a folsavszintet terhes nőknél. A terhes nők alacsony folsavszintje kockázati tényező a neurális csövek kialakulásában ami serdülőkorban ütközik ki. A vas hozzájárul a vörösvértestek és a hemoglobin normál képződéséhez. A kalcium, magnézium, cink, vas, D-vitamin, B12-vitamin és a folsavnak rendkívüli funkciója van a sejtosztódásban. A C-vitamin, a B6-vitamin, a B12-vitamin, a D-vitamin, a folsav, a vas, a cink, a szelén és a réz hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. Kalcium szükséges a normális csontok fenntartásához. A C-vitamin, a K-vitamin, a D-vitamin, valamint a cink és a magnézium hozzájárulnak a normális csontok fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul a kalcium normális felszívódásához és hasznosításához. A jód és a szelén hozzájárul a normális pajzsmirigy funkcióhoz. Ezenkívül a kalcium és a magnézium hozzájárul a normális izomfunkcióhoz. A C-vitamin, a B2-vitamin, a B6, a B12, a folsav, a niacin, a pantoténsav és a magnézium csökkentik a fáradtságot .

A kiegyensúlyozott mikrotápanyag-egyensúly az immunrendszer szempontjából fontos és a terhesség legjobb alapja. Tehát amikor saját egészségéért tesz dolgokat egyúttal elősegíti a saját gyermeke fizikai és szellemi fejlődését – ideális esetben az elejétől kezdve. Az öröm és a terhesség együtt nő.

Adagolás: Minden nap egy tasak tartalmát elkeverve , körülbelül 150 – 200 ml. vízzel ,gyümölcslével étkezés után elfogyasztandó. Figyelembe véve , hogy a barna kapszulák (omega-3 zsírsavak, E-vitamin, nyomelemeke) és a fehér kapszulákból (tejsavbaktérium kultúrák)is szintén napi 1-1 darabot kell bevenni.

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X