Oliva levél kivonat 150mg 60db

0 out of 5

3,900Ft

Az olajfával, mint növénnyel a Bibliában találkozhatunk először.Nagy gazdasági értékű növény, melyet 6-8000 év óta termesztenek táplálkozási és orvosi célokra.

Leírás

Az olajfával, mint növénnyel a Bibliában találkozhatunk először.Nagy gazdasági értékű növény, melyet 6-8000 év óta termesztenek táplálkozási és orvosi célokra.

Az olajfa levél 98 értékes összetevőt tartalmaz. 60-90 µg oleuropein található grammonként (szárazanyag tartalomra vetítve), valamint jelentős mennyiségű glikozidos észterét az elenol savnak és a hidroxitirosolnak. Kutatások és klinikai tapasztalatok alapján azt mondhatjuk, hogy az olajfalevél-kivonat jótékony hatással lehet azoknál a betegségeknél, amelyeket vírusok (pl. influenza, közönséges nátha, hepatitis B, herpes, övsömör, stb.), retrovírusok (HIV), baktériumok (encephalitis), gombák (Candida a.) és protozoanok okoznak.Antimikrobális vizsgálatok során kiderült, hogy a dermatofiata gombákat 1,25% (w/v) növényi kivonat a következő 3 nap alatt, amíg a Candida albicans -t a következő 24 órán belül semlegesítette 15% (w/v) növényi kivonat. C.albicans a 40% (w/v) olajfalevél-kivonat hatásának kitett sejtek electronmicroszkópos vizsgálatával azt látták, hogy a sejtek befelé fordultak és alaktalanná váltak. Az Escherichia coli sejteket hasonló vizsgálatnak vetették alá, de csak 0,6% (w/v) olajfalevél-kivonatot használtak. A vizsgálat során azt tapasztalták, hogy teljesen elpusztultak a sejtek. Ez az eredmény arra enged következtetni, hogy jelentős antimikrobális hatása van az olajfalevél-kivonatnak . További kutatások szerint az olajfalevél-kivonat harmonizálja az emésztőrendszert, csökkenti a koleszterinszintet, véd a szív- és érrendszeri betegségektől, természetes vizelethajtóként szolgál és képes megelőzni a daganatos betegségeket.
Adagolás: Napi egy kapszula

(Rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X