Mirfulan® krém 100g

0 out of 5

8,900Ft

A Mirfulan® krémet a Recordati Pharma GmbH. fejlesztette ki többek között a sugárterápia okozta bőrgyulladás kezelésére.

Leírás

A Mirfulan® krémet a Recordati Pharma GmbH. fejlesztette ki többek között a sugárterápia okozta bőrgyulladás kezelésére.A Mirfulan® megnyugtatja és táplálja a sérült bőrt, fokozza a rugalmasságát és puhaságát.Ha bőrgyulladás (radiodermatitis) alakul ki sugárkezelés során akkor a kezelést be kell szüntetni. Sajnos 1,5%-kal csökkenti a tumor kezelésének eredményességét minden egyes sugárkezelés nélküli nap,ezért nagyon fontos a radiodermatitis megelőzése és kezelése! A Mirfulan® krém segíti a bőr kollagén újratermelődését ls felgyorsítja a hámosodás folyamatát. A krém használható még napégésre, horzsolásokra, felfekvésre , mindezt irodalmi adatok is bizonyítják.Szükség szerint naponta többször is alkalmazható.

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X