Liposzómás Magnézium 250ml. (Acti)

0 out of 5

13,900Ft

Mit jelent, hogy liposzóma? A liposzóma szó két görög szóból jött létre: lipos-zsírt jelent a szóma pedig testet.

Leírás

Mit jelent, hogy liposzóma? A liposzóma szó két görög szóból jött létre: lipos-zsírt jelent a szóma pedig testet.  A liposzómák tulajdonképpen olyan kis membránnal határolt „nano” méretű buborék vagy gömb amelyekbe vízben vagy olajban oldható vitaminok is elhelyezhetőek , így olyan vitamin komplexek is létrehozhatóak, amelyek liposzómák nélkül stabilan nem maradnak oldatban egymás mellett. Miután a kutatók felfedezték, hogy ezeket a liposzómákat meg lehet tölteni terápiás szerekkel, vitaminokkal és tápanyagokkal. Arra gondoltak, hogy ez a membrán megtartja ezeket az anyagokat és megvédik a belső környezet lebontó hatásától miközben biztosítják a tápanyagok célzott módon történő eljuttatását is a test speciális struktúrájához. Ezáltal igen hatékonnyá válik a szájon át táplálék-kiegészítők, vitaminok szervezetbe juttatása. Ez a hihetetlen technológia működik, mert egy természetes életjelenségen alapul.

A magnézium nélkülözhetetlen ásványi anyag, és több mint 300 különböző enzim ko-faktoraként szolgál. A magnézium csökkenti a fáradtságot és biztosítja az egészséges idegrendszert, támogatja az energia-anyagcserét és az izmok működését. Mit tartalmaznak az ActiNovo termékek? A kiemelkedő teljesítmény fontosabb számunkra, mint az optimalizált íz és megjelenés, ezért termékeink továbbra is természetes ízűek. Az ActiNovo folyékony készítményei szintén értékes napraforgó-foszfolipideket tartalmaznak, magas foszfatidilkolin-tartalommal, és csak tanúsított összetevőket tartalmaznak. A foszfolipidek az emberi sejtek építőkövei. Tartalmaz Tisztított víz, foszfolipidek, magnézium-citrát (200 mg = 53% *), almasav, tartósítószer: Természetes homoktövis kivonat * Tápanyag referenciaérték az EU-számú rendelet szerint. 1169/2011 Koncentráció: 10 ml 200 mg magnéziumot tartalmaz .

Adagolás: napi 2 teás kanál

Használat előtt rázzuk fel az üveg tartalmát! (rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül) Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X