Immun-Boost Orthoexpert 28x25ml (immunerősítő)

0 out of 5

27,400Ft

Az Immun-Boost Orthoexpert Trinkampulla úgy lett kifejlesztve , hogy az emberi szervezet védekező rendszerét ott támogassa célzottan ahol feltétlenül szükséges .

Leírás

Az Immun-Boost Orthoexpert Trinkampulla úgy lett kifejlesztve , hogy az emberi szervezet védekező rendszerét ott támogassa célzottan ahol feltétlenül szükséges . Minden egyes ampulla Immun-Boost döntő mikro-tápanyagokat tartalmaz , hogy támogassa az immunrendszert , mint például:

100 mikrogramm szelén

20 mg cink

600 mg áfonya koncentrátum

A cink és szelén fontos védő enzimeket aktivál annak érdekében, hogy elkerülje az oxidatív stresszt. Az A -, B6- , B12- , D-vitamin , C-vitamin hozzájárulnak a normális funkciójú az immunrendszerhez.

Ez a termék mindezeket tartalmazza.

Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, az esetleges fertőzés elleni védekezésben résztvevő sejtek, szövetek és szervek összességét értik alatta. A szó jelentése: védettség, mentesség. Az immunrendszer fő feladata, hogy megkülönböztesse a saját és a nem saját, azaz idegen anyagokat, és az idegen anyagot felismreje, eltávolítsa, megsemmisítse.
Immunitásunk lehet veleszületett vagy szerzett, ez utóbbira születésünk után teszünk szert természetes vagy mesterséges úton. Az
Immun-Boost Orthoexpert Trinkampulla mesterséges immunitás megszerzésének bajnoka.Egy doboz tartalmaz egy hónapra való adagot.Ajánljuk a legyengült vagy fokozott kockázatnak kitett szervezettel bírók számára megelőző jelleggel . Daganatos betegeknek kemoterápia előtt és után mindenképp.

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X