EGCG (Hatóanyag) 350mg 120db

0 out of 5

A zöld tea tulajdonságairól biztosan sokan hallottak már ami talán annak tulajdonítható be , hogy ez az örökzöld cserje túlságosan régóta jelen van az emberiség életében.

KategoriakEGCG (Hatóanyag)

Leírás

A zöld tea tulajdonságairól biztosan sokan hallottak már ami talán annak tulajdonítható be , hogy ez az örökzöld cserje túlságosan régóta jelen van az emberiség életében. Viszont azt már kevesebben tudják , hogy a zöld tea magas arányban tartalmaz katechineket, mint pld. epigallocatechin gallate-ot (EGCG). Ezt az EGCG ZÖLD TEA HATÓANYAGOT SIKERÜLT elkülöníteni és 350 mg-os kapszulákba tölteni. Ez azért érdekes ,mert az EGCG a zöld tea domináns vegyülete amit újabb kutatások támasztják alá, hogy többek között a katechinek antioxidáns hatáson keresztül védik a szervezetet a szabad-gyökök károsító hatásától, a rákos megbetegedésektől – az EGCG pedig a leghatékonyabb zöld tea antioxidáns. Az EGCG angiogenezist, érképzést gátló tulajdonsága is szerepet kap a rosszindulatú megbetegedések elleni védelem fokozásában. Gyulladáscsökkentő hatása figyelemreméltó, akárcsak a koleszterinszint csökkentés, amely az érelmeszesedés létrejöttét gátolja. Az EGCG a májat is hatásosan védi a káros anyagoktól, ami májproblémák estén előnyössé teheti szedését. A 2011-ben, a Biokémiai Gyógyszertan által kiadott tanulmány szerint az EGCG bizonyítottan gátolja a tumor-növekedést számos kémcsöves kutatásban, beleértve a gyomor-, tüdő-, máj-, mell- és végbélrákot. Továbbá elősegíti a rákos sejtek elhalását. Az EGCG ígéretes gyógymódot jelenthet a rákos betegek számára, akár önmagában, akár más terápiákkal együtt. Egészséges emberek számára az EGCG a fittebb, szálkásabb alak elérését támogató eszközként, étrend-kiegészítőként lehet fontos.
Adagolás: napi 2×1 kapszula

(Rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X