Effortil Tropfen 15ml

0 out of 5

5,700Ft

Leírás

Az alacsony vérnyomás is lehet veszélyes? Alacsony vérnyomásról – másnéven hipotónia, vagy hipotenzió – akkor beszélünk, ha a vérnyomásérték átlagosan 100/60 Hgmm alatti.A tartósan alacsony vérnyomás elsősorban fiatalok betegsége. Ezzel ellentétben a helyzetváltoztatás kapcsán fellépő, ún. orthostaticus (függőleges) hypotonia a 65 évnél idősebbek 25%-át érinti.

Tünetei

Gyengeség
Szédülés
Koncentrációs nehézség
Fáradtság
Levertség
Hányinger
Fejfájás
Testi és lelki teljesítőképesség gyengülése

Az Effortil ® gyorsan segít a funkcionális (azaz , nem kimutatható organikus betegség) által okozott keringési problémák és az alacsony vérnyomás kezelésére ha már nem segít az ágynyugalomból való lassú, fokozatos felkelés, kompressziós gyógyharisnya viselése,lábak keresztezése, vagy a leguggolás, stb.

Aadagolás:2-3×10-15/ nap.

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop  által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X