Citrullin 500 mg, 90db.kapszula

0 out of 5

17,900Ft

Az L-citrullin a görögdinnye (citrullus vulgaris) után kapta nevét, amelynek héjában található a növények közül a legtöbb hatóanyag.

Leírás

Az L-citrullin a görögdinnye (citrullus vulgaris) után kapta nevét, amelynek héjában található a növények közül a legtöbb hatóanyag. Egy nem esszenciális aminosav , az emberi test képes önmagában L-citrulint előállítani.Az aminosavak körében különleges pozícióval rendelkezik, mivel csak közvetítő anyagcserére és nem a fehérjeszintézisre alkalmazható. A szájon át történő bevitel után az L-citrullin két enzim segítségével belép a vesébe, ahol L-argininé alakul át. Az L-citrullin célzott bevitele kompenzálhatja az argininhiányt. A citrullin nem alakul át közvetlenül nitrogén-oxiddá. A vesék L-arginin nevű aminosavvá alakítják, majd ezt követően válnak nitrogén-oxiddá.A nitrogén-oxid egy nagyon fontos molekula az emberi szervezetben, amely számos funkciója mellett szabályozza a vérkeringést, valamint a vérnyomást. Az L-citrullin pótlás növelI az erekció keménységét enyhe merevedési zavarban szenvedő férfiaknál. Az L- citrullin energiatöbbletet biztosít az izmoknak, mely egyszerre jelenti a keményebb és hosszabb edzéseket, az edzések folyamatos intenzitását és a gyorsabb regeneráció lehetőségét, azaz teljesítménynövelő hatású.Támogatja az alkohol lebontását a szervezetben.A citrullin alkalmazása után a szervezet azonnal elkezdi a belső méreganyagok eltávolítását a szervezetből, növeli energiánkat és serkenti immunrendszerünket,változásokat 15 napon belül tapasztalhatunk.

Ajánlott adagolás: Naponta 2 x 2 kapszulát vegyen be folyadékkal

(Rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)
Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat

X