Elfogyott

Chlorophyll kivonat (473ml) 90 adag (JELNLEG NEM RENDELHETŐ)

0 out of 5

5,600Ft

A Chlorophyll a növényi sejtekben előforduló zöld színű festékszemek (kloroplaszt) festőanyaga. A Chlorophyll a növények természetes életelixírje:

Elfogyott

Leírás

A Chlorophyll a növényi sejtekben előforduló zöld színű festékszemek (kloroplaszt) festőanyaga. A Chlorophyll a növények természetes életelixírje: Az a képessége, hogy a napfényt energiává alakítja, a növények számára létfontosságú. Kiköpött mása az emberi vörösvértestekben megtalálható hemoglobin molekulának amely a légzési gázok szállításáért felelős.A Chlorophyll az emberi szervezet nagyszerűen tudja hasznosítani és vért úgymond dúsítani oxigénnel. Prof. Dr. Otto Wartburgtól tudjuk, hogy oxigén dús környezetben a daganatsejtek nem képesek kialakulni, illetve a már meglévő daganatsejtek nem burjánzanak tovább. Ezért a felfedezéséért Wartburg Professzor Úr 1931-ben Nobel díjat kapott. Összegezve az emberi testbe kerülő magas Chlorophyll tartalom közvetett módon képes a daganat sejtek ellen egyfajta védőgátat kialakítani a vér oxigéntartalmának növelésével.A Chlorophyll még további tulajdonsága révén képes minket megvédeni a kóros sejtburjánzásoktól. Sokat vitatott vitamin a B17. Speciális cukormolekula, mely toxikus alegységeket tartalmaz (ciángyök, benzaldehid). Természetes formában mint például a Chlorophyll felvett B17(egyedi rendelésre B17 injekciót is beszerzünk) megfelelő mennyiségben (ellenőrzött körülmények között) hatásosnak bizonyult a kemoterápia mellékhatásainak kivédésében vagy csökkentésében, illetve a kialakuló tumoros sejtek visszaszorításában, áttétképződések megelőzésében.
További előnyei:
– Elősegíti a sav-bázis háztartás egészséges egyensúlyát
– Fenntartja az egészséges tisztító funkciókat
– Elősegíti a test oxigén koncentrációját
– Fokozza a sejtlégzést és az anyagcserét
– Segít a szervezetnek a táplálék hasznosításában
– rendkívül erős lúgosító hatást fejt ki az emésztőrendszerben
– jótékony lehet a rheumatoid arthritisben szenvedők számára
-megszünteti a testszagot és a rossz leheletet
– erőteljes antibakteriális és gyulladáscsökkentő
– javítja az immunválaszokat, optimalizálja és fenntartja az egészségi állapotot.

Adagolás: 1 teáskanál Chlorophyll folyékony kivonat naponta

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat

X