Bio gyömbér préselt leve 200ml

0 out of 5

5,900Ft

A gyömbért trópusi és szubtrópusi országokban termesztik , mint Sri Lanka, India, Indonézia, Vietnam, Kína, Japán, Ausztrália, Dél-Amerika és Nigéria.

Leírás

A gyömbért trópusi és szubtrópusi országokban termesztik , mint Sri Lanka, India, Indonézia, Vietnam, Kína, Japán, Ausztrália, Dél-Amerika és Nigéria. Gyógyhatása miatt nagyra becsülik ezt a csípős fűszert,több vizsgálati eredmény szerint a gyömbérnek vannak daganattal szemben védő tulajdonságai.Kutatók azt figyelték meg, hogy a gyömbérkivonat elpusztította laboratóriumi körülmények között kémcsőben a petefészek rákos sejtjeit. Szinte csodákat tesz az emberi szervezettel , gombaölő, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, antibakteriális, antivirális , görcsoldó, hányingercsökkentő ,köhögéscsillapító.A gyömbér mivel nagyon hatásos fájdalomcsillapító is, így nagyon jó reuma, csúz, izomgörcsök kezelésére.Vérkeringést fokozó, jótékonyan hat a visszereknél.A gyömbér csökkenti az emésztési gondokat, az émelygést, kitűnő étvágyjavító, elősegíti a bélmozgást, ezáltal a bélgázok távozását.Kimutatták, hogy a koleszterinszint , magas vérnyomás csökkentésében és a szívinfarktust kiváltó belső vérrögképződés megelőzésében is segít.
Adagolás: naponta 3X5ml préselt levet hígítatlanul , akut esetekben a 10 ml. Használja a mellékelt mérőpoharat , rázza fel az üveget használat előtt!
(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)
Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X