BASENTABS pH Balance Pascoe 200db., Tabletta

0 out of 5

10,900Ft

Ez a termék támogatja a kiegyensúlyozott sav-bázis egyensúlyt.A kiegyensúlyozott sav-bázis egyensúly az egészségünk alapja.

KategoriakLúgosítás

Leírás

Ez a termék támogatja a kiegyensúlyozott sav-bázis egyensúlyt.A kiegyensúlyozott sav-bázis egyensúly az egészségünk alapja. Szervezetünkben a metabolizmus funkciók akkor optimálisak ha a sav-bázis egyensúlyunk egyensúlyban van.A mai étkezési szokások befolyásolhatják a sav-bázis egyensúlyt: sok hús,kolbász és sajt, kevés gyümölcs és zöldség, dohányzás, alkohol.Ezek mind-mind szervezetünk sav-bázis egyensúlya ellen dolgoznak.

A szervezetnek szüksége van a bikarbonátok semlegesítésére , ebben segít a termékben található ásványi cink.

A Basentabs pH-balance Pascoe® segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől, továbbá hozzájárul :

• normál haj megőrzéséhez,

• normál körmök megőrzéséhez,

• a normál bőr megőrzéséhez,

• A normális látás megőrzéséhez

• és fenntartja az immunrendszer normál működését.

Összetevők: A kalcium-karbonát, nátrium-hidrogén-karbonát, magnézium-karbonát, stabilizátor: polivinil-pirrolidon, dinátrium-foszfát, kálium-hidrogén-karbonát, elválasztó anyag: szilícium-dioxid, lazítószer: magnézium-zsírsavak sói, Töltőanyag: térhálós nátrium-karboxi-metil-cellulóz, cink-szulfát

Alkalmas terhes és szoptató nők számára!!!

rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X