B15 vitamin (200db) – Pangámsav

0 out of 5

17,700Ft

A B15 tulajdonképpen kereskedelmi elnevezése több különféle vegyületnek. A rák természetes ellensége, meghosszabbítja az egészséges sejtek élettartamát.

KategoriakB15 vitamin

Leírás

A B15 tulajdonképpen kereskedelmi elnevezése több különféle vegyületnek. A rák természetes ellensége, meghosszabbítja az egészséges sejtek élettartamát. Fáradság ellen is hatásos lehet. Csökkenti az alkohol- és gyógyszerfüggõség kialakulásának a kockázatát. Az egészséges sejteknek is szükségük van rá, mivel olyan katalizátor, ami megvédik õket a káros hatásoktól. Lassítja a rákos sejtek szaporodását, nagyobb dózisban meg is állítja azt. Ernst Theodor Krebs különítette el elõször a B15 vitamint a barackmagból és nevezte el pangámsavnak. Néhány kutatási eredmény arra is utal, hogy mirigy- és idegmûködési zavarokra is alkalmazható. A hántolatlan gabona, rizs, tökmag és szezámmag tartalmazza számottevõ mennyiségben. Feltétlenül ajánljuk a B17 vitamin kúra mellé kiegészítõnek !
Mûködése

Növeli a vér oxigénellátását és segíti az oxigén eljutását a szövetekhez. Ezen egyszerû tranzakció következtében erõteljes rákellenes hatása is van, hiszen a rákos sejtek legnagyobb ellensége az oxigén ! (Miután azok sejtlégzése erjesztéses módon történik, a közvetlen oxigénbejuttatás számukra halálos.) Az egészséges sejteknek viszont nagy mennyiségû oxigénre van szükségük a normális mûködéshez. Számukra az oxigénhiány a végzetes sejthalál elõfutára. Mindezek mellett a B15 vitamin erõsen vértisztító hatású is, ugyanis a vérben olyan aktív oxigén molekulákat hoz létre, amik magukhoz kötik a szennyezõ anyagokat és az így keletkezett „szennyezõdés molekulák” a veséken keresztül kiválasztódnak. Mindemellett csökkenti a vér koleszterinszintjét, védi a májat a zsugorodás ellen és erõsen elõsegíti a fehérjeszintézist. Több kutatás szerint véd a levegõszennyezések ellen is és fokozza az immunválaszokat.

Neves orosz kutatók sokszor méltatták a B15 vitamin hatásait a szívbetegekre. Azáltal, hogy több oxigént szállít a szívszövetekbe, segíti a beteg szív felépülését, megszûnnek a kardiovaszkuláris, anginás tünetek, eltûnik a nehéz légzés, a szúró fájdalom is. A Further Russian kutatása azt is kimutatta, hogy erõsen csökkenti a koleszterinszintet, valamint az érfalak lerakódásait lassan, de biztosan leoldja.

Dr. Robert Atkins a B15-öt a fáradtaknak ajánlja, mert szerinte ez a vitamin meglepõen gyorsan és hatékonyan meg tudja fordítani a páciens energiaképét. Szerinte a B15 az egyik legfontosabb B vitamin.

Sok kutatói tanulmány szól arról is, hogy a B15 vitamin erõsen öregedésgátló, hiszen a sejtekben leköti a káros szabad gyököket, amik az öregedési folyamatok elindítói. Hatására az öregedésnek indult, fáradt sejtek újra felélénkülnek és fiatalodni kezdenek, majd egy idõ múlva normalizálódik a mûködésük.

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X