Avitale ProEnzym 210db

0 out of 5

17,900Ft

A sportolóknak kifejlesztett ProEnzym ananász és papaya enzimeket tartalmaz. Ezek biokatalizátorként működnek, azaz bizonyos folyamatokat felgyorsítanak az anyagcserében, például fehérjéket osztanak fel.Ez gyorsabban csökkenti a gyulladást és a duzzanatot.Ezen túlmenően az enzimek meglehetősen erősítik az immunrendszert

KategoriakWobenzyme

Leírás

A sportolóknak kifejlesztett ProEnzym ananász és papaya enzimeket tartalmaz. Ezek biokatalizátorként működnek, azaz bizonyos folyamatokat felgyorsítanak az anyagcserében, például fehérjéket osztanak fel.Ez gyorsabban csökkenti a gyulladást és a duzzanatot.Ezen túlmenően az enzimek meglehetősen erősítik az immunrendszert. Ezenkívül a ProEnzyme rutint tartalmaz, amely erősíti a véredények falát és megakadályozza a folyadék felhalmozódását a szövetekben, különösen a lábakban.Torok és a hörgőcsövek gyulladása esetén szokásosnál gyorsabb a gyógyulás proenzym szedése esetén.

Hatóanyagai:

-75 mg Bromelain

-Zink citrat

-0.42 µg Colecalciferol

-100 mg Rutosid

-16 mg Pankreas-Pulver

-100 mg Papain

Ajánlott adagolás: Vegyünk 3 x 2 tablettát naponta ½ – 1 órával étkezés előtt bő vízzel.

rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X