Astragalus kivonat 1000 mg (mega dózis) 100db

0 out of 5

5,800Ft

Az astragalus egy Ázsiában honos növény , más néven kínai csüdfű (Astragalus membranaceus) már az ókori maják földjén, valamint a 2. századtól az ősi kínai gyógynövénytanban is ismeretes volt.

KategoriakAstragalus kivonat

Leírás

Az astragalus egy Ázsiában honos növény , más néven kínai csüdfű (Astragalus membranaceus) már az ókori maják földjén, valamint a 2. századtól az ősi kínai gyógynövénytanban is ismeretes volt. Egy sor olyan összetevőt tartalmaz, amely a szervezet immunrendszerét erősíti. Számtalan összetevője van, többek között flavonoidokat, glikozid triterpeket, amminósavakat és ásványi nyomelemeket amely fokozza a szervezet ellenálló-képességét.Daganatellenes, immunrendszer (Serkenti az immunrendszerhez tartozó T limfocitákat és az NK gyilkos sejteket, növeli a IgA és IgG immunoglobulinok termelését) serkentő. Papillóma vírus, rák (méhnyakrák is) valamint A, B és C típusú májgyulladás esetén ajánlott. Speciális antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megvédik a sejteket a szabad-gyökök okozta károsodástól, amelyek az energiatermelés melléktermékei a sejtek szintjén. Főleg azoknak ajánlják, akik kemoterápiás kezelés alatt állnak. Kínában és Japánban már évszázadok óta használják kórházi kezelések kiegészítőjeként.Az astragalusnak afrodiziákum jellegű hatása is van. Előnyösen hat a férfi potenciára és prosztataműködésre. Nőknél szabályozza a nemi szervek működését frigiditás, alacsony libidó esetén és a változókorban.Emellett szívgyengeség esetén valamint májvédőként is használják.
Adagolás: napi 1 kapszula

(Rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X