Antioxidáns E Hevert kapszula 100db

0 out of 5

9,900Ft

A szabad gyökökre gyakorolt kedvező hatásánál fogva elősegíti a kognitív képességek korral járó hanyatlásának csökkentését.

Leírás

Hatóanyaga : alfa-tokoferol -acetát 200 mg

Adagolása és alkalmazása:Felnőtteknek 1-2 kapszula naponta

Jellemzői az Antioxidáns E hevert kapszulának!!!

Az E-vitamin antioxidánsként védi a többszörösen telítetlen zsírsavakat a szabad gyökök károsító hatása ellen, így járul hozzá a sejtek normál működésének megőrzéséhez. Támogatja szervezetünk védekező rendszerének megfelelő működését, gátolja a szervezetben zajló káros oxidációs, így az öregedési folyamatokat. A szabad gyökökre gyakorolt kedvező hatásánál fogva elősegíti a kognitív képességek korral járó hanyatlásának csökkentését.

Egy tanulmány szerint 25%-50%-kkal csökkenti az E-vitamin a szívbetegségek kialakulását, továbbá biztosítja az érrendszer védelmét, segít a szívbetegségek és agyvérzés kezelésében.
E-vitamin és C-vitaminnal együtt gátolja az érelmeszesedés kialakulását.
Az E vitamint valahogy kevésbé érzik fontosnak az emberek, pedig hiánya komoly problémákat okozhat, míg a megfelelő fajtájú E vitamin szedése védelmet jelent a szívbetségekkel és a rákkal szemben. Mivel hivatalos körökben egyre terjed a vitaminellenes hangulat, nem árt tisztába tenni az E-vitaminnal kapcsolatos tévhiteket. 2006-ban jelent meg minden idők legnagyobb E-vitamin hatásvizsgálata. 19 éven át követtek 29 000 embert, akiknek a vérében mérték az alfa-tokoferol szintjét. Ezt használták arra, hogy az négyféle E-vitamin szintjét becsüljék. Itt tehát nem arról volt szó, hogy alfa-tokoferolt adtak, hanem a különféle táplálékokkal felvett négyféle E-vitamin variáns szintjét az egyik szintjével mérték. A 19 év során a vizsgálati személyek közül 13 000 halt meg.
Akikben a legmagasabb volt az E-vitaminok szintje (amire a magas alfa-tokoferolból következtettek), szignifikánsan lecsökkent az összhalálozás. A részeredmények a következők voltak:
A prosztata rákos halálozás 32%-kal, az agyi trombózis 37%-kal, a vérzéses sztrók 35%-kal, a tüdőrák 21%-kal, a légúti betegségekből bekövetkező halálozás 42%-kal csökkent.Egy amerikai vizsgálatban a gamma-tokoferol szignifikánsan lecsökkentette a mellrákkal kezelt nők halálozási kockázatát.

Egy vizsgálatban 90-100 éves embereket hasonlítottak össze fiatalabb korban elhunytakkal. 50 vérből mérhető biokémiai paramétert mértek, s ezek közül egyedül az E-vitamin szintjében találtak különbséget: a 90-100 évesekben ez kiugróan magas volt.

Az amerikai rák társaság vizsgálat szerint majdnem egymillió ember adatai alapján az derült ki, hogy akik legalább 10 éven át szedtek E-vitamint, azoknál 40%-kal lecsökkent a hólyagrák kockázata.

Összetétel
Mennyiség/1 kapszulában: E-vitamin: 200 mg 1000 *RDA%

E-vitamin-komplex (D-alfa-, D-béta-, D-gamma-, D-delta-tokoferol),
zselatin,
nedvesítőszer (glicerin),
fényező anyag (sárga méhviasz),
szójabab olaj,
emulgeálószer (szójalecitin),
színezék (titán-dioxid).

Figyelmeztetés
Fogyasztása nem ajánlott mézre, méhtermékekre érzékenyeknek, valamint gyerekeknek 4 éves kor alatt!
Gyártó: Hevert Arzneimittel GmbH & Co. KG

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X