Amol cseppek 100ml

0 out of 5

2,900Ft

Fűben , fában orvosság. Erre a termékre ez a mondás tökéletesen illik. Eredetileg ezt a terméket Lengyelországban gyártották egy 17. századi recept alapján.

KategoriakAmol

Leírás

Fűben , fában orvosság. Erre a termékre ez a mondás tökéletesen illik. Eredetileg ezt a terméket Lengyelországban gyártották egy 17. századi recept alapján. Csak természetes összetevőket tartalmaz : szegfűszegolaj, borsmenta, fahéj, citromolaj , levendula, C-vitamin, a mentol ,indiai balzsam alkoholos oldatban . Az Amol természetes hatóanyagai révén hatékony fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő , fájdalomcsillapító hatással rendelkezik . A készítményt külsőleg és belsőleg a következő problémákra alkalmazható :
– megfázás okozta tünetek (hörghurut, orrdugulás, rekedtség, torokfájás) csillapítására , enyhébb esetben megszüntetésére
– emésztés , gyomor panaszokra , rossz közérzet javítására
– idegesség okozta feszültség oldására,szédülésre
– dohányosoknál friss lehelet biztosítására
– izomláz és végtagi fájdalmaknál a vérkeringés fokozására izomfájdalomra , isiászra , idegfájdalomra , ízületi fájdalomra, reumára , fejfájásra.
– felületi hámsérülések és pattanásos, mitesszeres bőr kezelésére.
Az epe utak elzáródása, epehólyag-gyulladás, súlyos májkárosodás, bélelzáródás, hörgi asztma valamint bármelyik hatóanyaggal szembeni egyéni túlérzékenység (pl. borsmenta) esetén az Amol belsőleg nem alkalmazható!
Káros lehet májbetegség, epilepszia fennállása esetén alkohol tartalma miatt.
Sérült nyálkahártyán és bőrfelületen ne használja a készítményt.
A készítmény 67% v/v alkoholt tartalmaz.

Hatóanyagok:
100 g készítmény tartalmaz 0,57 g citromolajat , 0,24 g fahéjolajat, 0,24 g levendulaolajat, 0,10 g citromfűolajat, 0,10 g szegfűszegolajat,1,72 g mentolt,
(Rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül folyamatosan)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X