Alsidiabet diabetikus mikro kapszulák 60db.

0 out of 5

9,900Ft

ALSIDIABET® mikrokeringést fokozó speciális gyógyászati termék cukorbetegeknek(mikroangiopátia)esetén Alsidiabet diabetikus mikro kapszulák 60db.

KategoriakCukorbetegség

Leírás

ALSIDIABET® mikrokeringést fokozó speciális gyógyászati termék cukorbetegeknek(mikroangiopátia)esetén . Cukorbetegség okozta mikrokeringési tünetek kezek, lábak bizsergésében manifesztálódik.A termék szedésével fokozódik a mikro-keringés a kapillárisokban megindul a véráramlás.Az ALSIDIABET® tartalmaz fitonutrienseket , az oligomereket. és procianidineket kedvezően hat a diabetikus retinopátiára.

Összetevők: perilla 35,27 g, kapszulahéj zselatint (marha), szőlő kivonatot 10,93 g, szójabab olaj, szója kivonat 6,78 g, a C-vitamin 6,34 g. Nedvesítőszer a glicerin, E-vitamin, 2,11 g (a szójabab olaj), szójalecitin 1,06 g, Zinkglucomat 0,35 g, 0,21 g lutein, a B6-vitamin 0,21 g, színezékek, titán-dioxid és a klorofill-réz komplex, folsav 0 , 02 g, króm-klorid 7,06 mg, Nátrium 1,77 mg, a B12-vitamin 0,10 mg.

Javasolt adagolás: napi 3X1 kapszula bő folyadékkal

(Rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)
Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X