5-HTP (5-Hydroxytryptophan 16018700) 180db , 200mg/tabletta

0 out of 5

9,900Ft

Az 5HTP a Griffonia simplicifolia növény magjából származik. Az 5-HTP-t úgy tekintik, mint a szerotonin-szerű neurotranszmitter prekurzora .

Leírás

Az 5HTP a Griffonia simplicifolia növény magjából származik. Az 5-HTP-t úgy tekintik, mint a szerotonin-szerű neurotranszmitter prekurzora . A szerotonin létfontosságú szerepet játszik az ember egészségének szabályozásában , szorongásában, alvásában, étvágyában, szexuális vágyában, emésztésében és memóriájában.Egyedüláló módon segíti az alvászavarban szenvedő egyéneket, hogy az alvásciklusuk beáljon a normál szintre.Csökkenti a stressz okozta depressziót és szorongást.A depressziót legtöbbször az alacsony szerotoninszint okozza. És mit tesz az 5-HTP? Megemeli a szerotoninszintet!Ami megszünteti az édességek utáni vágyódást.Orbáncfűvel együtt szedve antidepresszáns hatásait felerősíthetjük.
Az étvágy csökkentésére koffeintartalmú kiegészítőkkel ill. zöld teával érdemes kombinálni.
Adagolás: Napi 1 tabletta
(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)
Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X