Wobenzym Immun 240db (immunerősítő)

0 out of 5

35,500Ft

Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, egy adott antigén hatására kialakuló, az esetleges fertőzés,rák elleni védekezésben részt vevő sejtek, szövetek és szervek együttese.

KategóriákWobenzym Immun, Wobenzyme

Leírás

Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, egy adott antigén hatására kialakuló, az esetleges fertőzés,rák elleni védekezésben részt vevő sejtek, szövetek és szervek együttese. Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg. Ennek a szónak jelentése: védettség, mentesség. Az immunrendszer fő feladata, hogy megkülönböztesse a saját és nem saját, vagyis idegen anyagokat. Valamint, ha idegen anyaggal találkozik, akkor azt minnél hamarabb eltávolítsa, megsemmisítse. Immunitásunk lehet velünk született vagy szerzett immunitás.Vannak olyan betegségek, amik kijátsszák az immunrendszer működését, vagy olyan súlyosak, hogy a szervezet képtelen megbirkózni velük. Ilyenkor mesterséges immunitás kialakítása szükséges.Ilyen termék a Wobenzym Immun amely immunrendszer működését az optimális irányba tolja el.

A Wobenzym Immun tartalmaz növényi enzimeket, C vitamint,D vitamint,E vitamint,cinket, szelént,szöllőmag kivonatot,béta glükánt.

Nagyon nagy segítséget nyújt kemoterápia előtti immunerősítéshez vagy kemoterápia utáni legyengült szervezet roborálásához.

Adagolás:3×2 tabletta szétrágás nélkül, 45 perccel étkezés előtt vagy étkezés után 1,5 órával.

www.youtube.com/watch?v=VqWqsLMI1vE

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X