Fagyöngy kivonat 50ml.3

0 out of 5

3,900Ft

Az egyik legrégebben ismert gyógynövény a fagyöngy.A görög mitológia szerint Hermész az alvilág bezárt kapuját egy fagyöngy ágával nyitotta meg.

Leírás

Az egyik legrégebben ismert gyógynövény a fagyöngy.A görög mitológia szerint Hermész az alvilág bezárt kapuját egy fagyöngy ágával nyitotta meg. Hatóanyagai : viszkotoxin, lektinek,(amelyeknek rák elleni aktivitásuk van), kolin , acetilkolin , hisztamin , oleánsav , szaponi, flavonoidok, triterpének és viaszos alkoholok. Szívnyugtató,rák elleni szer és immunstimuláns , érelmeszesedés elleni szer, vérnyomáscsökkentő.Sebastian Kneipp, világhírű bajor természetgyógyász vérzéscsillapítóként, görcsoldóként is hatásosnak tartotta.A fagyöngy kivonat jó mindenkinek, akinél fennáll az érelmeszesedés veszélye, mert nem engedi elmeszesedni az ereket miközben javítja az érfalak rugalmasságát ,csillapítja a fejfájást.
Kivonata csökkenti a daganatok növekedését, így egyre több fagyöngy alapú gyógyszer (Iscador) , injekció készül a daganatok és rákos betegségek kezelésére. Hatása elsősorban az immunrendszer erősítésén alapszik majd nekrotizálja (szövetelhalás az élő szervezetben) a ráksejteket. Sajnos a hagyományos orvoslásnak és a természetgyógyászatnak ezen a téren is össze kéne dolgoznia.
Adagolás: Felnőtteknek 3X30 csepp naponta.
(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik atápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X