Szója Lecithin Granulátum HBK 600 G (nem génmanipulált)

0 out of 5

13,900Ft

Miért van az, hogy Ázsiában sokkal kissebb mértékben fordul elő csontritkulás , menopauzával kapcsolatos problémák, petefészekrák, prosztatarák, mellrák , agyvérzés, infarktus , mint más kultúrákban?

Leírás

Miért van az, hogy Ázsiában sokkal kissebb mértékben fordul elő csontritkulás , menopauzával kapcsolatos problémák, petefészekrák, prosztatarák, mellrák , agyvérzés, infarktus , mint más kultúrákban?
A szója tartalmaz olyan anyagokat melyek ösztrogénszerű hatással rendelkeznek.Emiatt csökken az ösztrogénfüggő emlődaganatok kialakulásának az esélye.Egyetlen növény amely az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakat (fehérje alkotórészeket) tartalmaz. A szójában található fitoösztrogének segítik a szervezet védekező képességét a daganatok elleni harcban. Növelik a daganatos sejtek ellen küzdő fehérvérsejtek aktivitását.Tartalmaz még kalciumot, cinket, valamint B-vitaminokat, legfőképp B12-vitamint. Pozitív hatással van az agy és a máj működésére, mert sok összetevő található benne (például a lecitin) amely ezen szervek sejtmembránjainak felépítésében játszik fontos szerepet.Izoflavon tartalmának köszönhetően harcol a szabadgyökök ellen és erősíti az immunrendszert . A szója ellátja szervezetünket a három potenciális rák elleni összetevővel – az erős antioxidáns phytic savval, proteáz inhibitorokkal, melyek a rákhoz vezető enzimeket blokkolják, és végül izoflavonokkal, mint pl. a genistein és a daidzein amelyek az ösztrogén ellen hatnak és minimalizálják annak káros hatásait.
Ételünk az életünk ez az állítás különösen igaz a szójára , érdemes az étrendünkbe beépíteni de nagyon fontos a mértékletesség , hogy egészségünk őre legyen.

(rendelésre beszerezzük 24-72 órán belül)

Fontos figyelmeztetés: a www.dreletero.com webshop által rendelésre beszerzett termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a magyar jogszabályok szerint nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (pld. onkológiai) terápiákat.

X